Home ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

O ΠΟΡΦΥΡΑΣ στα SOCIAL MEDIA


ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

ειδικός συνεργάτης του ΠΟΡΦΥΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ - Θ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ήβης 26-28, Φρεαττύδα

210 4536 342

6944 887823,  6944 511747

Φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ

Πλατεία Δημοτικού Θεάτρου 

Πειραιάς-210 4224 752

ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ


Νικόλαος Καραγιαννίδης

Λάμπρου Σπύρου 99, Πειραιάς

άμεση εξυπηρέτηση στο

210 4511 169


Κέντρο Ελαστικών & Ζαντών

Δ. Γιαννουλάτος

Φίλωνος 131

210 4294 586

Παναγιώτης Δατσώλης

AST-airline services training

ΡΕΤΙΚΑΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ


ΤΗΛ: 210-42.87.414

FAX: 210-42.87.444

ΣΚΟΥΖΕ 25 & ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις


Η Ομάδα μπάσκετ του ΠΟΡΦΥΡΑ είχε την ευκαιρία να δώσει φιλικό αγώνα με ομάδα μπάσκετ από πλοίο του αμερικανικού στόλου που ναυλοχεί στον Πειραιά.

O αγώνας είχε πολύ ενδιαφέρον και έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες μας να γνωρίσουν έναν αντίπαλο με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. 

Και μερικές χαρακτηριστικές εικόνες.

Last Updated on Wednesday, 21 January 2015 23:22
 
 


O ΠΟΡΦΥΡΑΣ, πιστός στη διάδοση της ιδέας της αθλητικής άσκησης, θα διαθέτει και εφέτος το ανοικτό του γήπεδο στους ΓΟΝΕΙΣ των παιδιών, των αθλητών και των αθλητριών, τόσο του Βόλλεϋ όσο και του Μπάσκετ, για να παίξουν μπάσκετ !!

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία χρόνια κάθε Τετάρτη βράδυ το ανοικτό γήπεδο παραχωρείται στους βετεράνους και παλαίμαχους του ΠΟΡΦΥΡΑ.

Από την Παρασκευή λοιπόν 23 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή, εκτός τυχόν αργιών, στις 21.30 μέχρι ότι ώρα  ...αντέξουμε, ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ προσκαλεί τους γονείς των αθλητών και αθλητριών του Ομίλου (Μπάσκετ και Βόλλεϋ) σε μπασκετικές νύκτες.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μονά, διπλά και διαγωνισμούς όπως παλιά.

Υπογραμμίζεται ότι η πρόσκληση αφορά μόνο σε γονείς παιδιών και αθλητών-τριών του ΠΟΡΦΥΡΑ.

Πληροφορίες στο 210 4181 780.

Λοιπόν κάθε Παρασκευή βράδυ στις 21.30 οι ΓΟΝΕΙΣ παίζουν μπάσκετ.

Σας περιμένουμε !!

Last Updated on Thursday, 22 January 2015 14:16
 

Σας παρουσιάζουμε το video-wall που προβλήθηκε κατά την τελετή της κοπής της πίτας του ΠΟΡΦΥΡΑ στις 18.01.2015.

Dim lights Embed Embed this video on your site

 Από την ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά :

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε σήμερα στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πειραϊκού Συνδέσμου, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Φρεαττύδος «ΠΟΡΦΥΡΑΣ», στον πολυχώρο «Passport». 
Στο πλαίσιο της απονομής βραβείων του ΑΟΦ «ΠΟΡΦΥΡΑΣ» σε προπονητές και αθλητές, ο κ. Μώραλης απένειμε βραβείο στον προπονητή του Ολυμπιακού στο μπάσκετ κ. Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε:

«Σήμερα έκοψαν την πίτα τους δύο αθλητικοί σύλλογοι του Πειραιά, διαφορετικού διαμετρήματος και διαφορετικής ιστορίας. Ο Πειραϊκός Σύνδεσμος είναι ο παλαιότερος σύλλογος του Πειραιά και από τους παλαιότερους στη χώρα. Είναι ένας σύλλογος που προάγει τον πολιτισμό, την παιδεία, τον αθλητισμό και επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο, με περισσότερα από 120 χρόνια ιστορίας. Ο σύνδεσμος περνάει τα δικά του οικονομικά προβλήματα, όπως ολόκληρη η χώρα και η πόλη. Θέλει εκσυγχρονισμό, θέλει βοήθεια από το Δήμο και από άλλους φορείς, ώστε να μπορέσουμε να σώσουμε αυτόν τον ιστορικό σύνδεσμο.
Από την άλλη, ο «ΠΟΡΦΥΡΑΣ», είναι ένας σύλλογος με 60-70 χρόνια ιστορίας. Έχει επενδύσει στη νέα γενιά, σε πολλά νέα παιδιά, σε πολλά νέα αθλήματα. Αυτό δίνει μια διαφορετική δυναμική. Είδαμε μια αίθουσα γεμάτη κόσμο, μια αίθουσα με παλμό, με πολλά μικρά παιδιά, με νέα παιδιά. Προάγουν τον αθλητισμό, το βόλεϊ, το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Εγώ τους έδωσα συγχαρητήρια.

Χάρηκα και τις δύο πίτες, για διαφορετικούς λόγους την κάθε μία. Από την μία, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο γιατί σέβομαι την ιστορία και το έργο που έχει παράγει για τον Πειραιά και το μέλλον που μπορεί να έχει και από την άλλη στον «ΠΟΡΦΥΡΑ» γιατί το παρόν του είναι πάρα πολύ δυναμικό, είναι κάτι που βοηθάει την πόλη. 
Ευχήθηκα και στους δύο καλή χρονιά. Να έχουν επιτυχία, ο καθένας στους δικούς του στόχους και επιδιώξεις. Στα παιδιά του «ΠΟΡΦΥΡΑ», να έχουν την υγεία τους, να ποντάρουν στον αθλητισμό, γιατί ο αθλητισμός αποτρέπει από πολλά άσχημα φαινόμενα της εποχής. Εγώ, άλλωστε, προέρχομαι και από το χώρο του αθλητισμού και έχω ιδιαίτερη ευαισθησία. Εύχομαι κάθε χρόνο να βοηθάει και ο Δήμος ώστε και ο Πειραϊκός Σύνδεσμος, αλλά και ο «ΠΟΡΦΥΡΑΣ» να βαδίζουν προς το καλύτερο».

Last Updated on Tuesday, 20 January 2015 09:19
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
Page 10 of 15