Home ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

O ΠΟΡΦΥΡΑΣ στα SOCIAL MEDIA (NEW)

Ανανεωμένο !!

    

           


Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ

Slice Fitness Hall


Υποστηρικτής του

Γυναικείου Τμήματος Μπάσκετ

Ακτή Θεμιστοκλέους 74

185 37 Πειραιάς

210 4186 946

MOBILE LAND ΞΥΔΟΥΣ

Χορηγός της

Ανδρικής ομάδας Μπάσκετ

MOBILE LAND

ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΔΟΥΣ

ΠΕΙΡΑΙΑ

ΡΟΔΟ

6932 367370

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

ειδικός συνεργάτης του ΠΟΡΦΥΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ - Θ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ήβης 26-28, Φρεαττύδα

210 4536 342

6944 887823,  6944 511747

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ-GRILL "Ο ΝΙΚΗΤΑΣ"


ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ


Νικόλαος Καραγιαννίδης

Λάμπρου Σπύρου 99, Πειραιάς


άμεση εξυπηρέτηση στο

210 4511 169

ΤΕΝΤΕΣ "Ο ΜΗΝΑΣ"

Τέντες-Συστήματα σκίασης

Λεωφ. Χατζηκυριακού 105

210 4517 921Κέντρο Ελαστικών & Ζαντών

Δ. Γιαννουλάτος

Φίλωνος 131

210 4294 586

Παναγιώτης Δατσώλης

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΑΣΑΠΙΚΟ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΑΣΑΠΙΚΟ

Κλεισόβης 133, Καλλίπολις

210 4537 767

Εκδηλώσεις


Η Διοίκηση, οι τεχνικοί, οι συμπαίκτες του Μιχάλη Οικονόμου και ΟΛΟΙ οι Πορφυριώτες εύχονται στο Μιχάλη γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα, μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.


Last Updated on Thursday, 15 January 2015 11:03
 

Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ με πρωτοβουλία του συμμετείχε στη διοργάνωση παρουσίασης για το Μπάσκετ στο 26ο Δημοτικό σχολείο του Πειραιά.

Στην παρουσίαση, πέραν των γυμναστών Δώρας και Χαράλαμπου του σχολείου, πρωτεύοντα ρόλο είχε και η Έφη Κοιλάκου, προπονήτρια των Ακαδημιών σε αγόρια και κορίτσια και των ομάδων κορασίδων-παγκορασίδων του ΠΟΡΦΥΡΑ, καθώς και συνεργάτις προπονητή στην αθλητική εφηβική ομάδα του Ομίλου.

Η ιστοσελίδα του σχολείου έχει μία πολύ καλή παρουσίαση του γεγονότος, που μπορείτε να την διαβάσετε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. 

Ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ συγχαίρει τη Διεύθυνση και τους γυμναστές του 26ου Δημοτικού σχολείου για τη διοργάνωση της Μπασκετικής παρουσίασης, τους ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία του ΠΟΡΦΥΡΑ και τονίζει ότι τέτοιες ενέργειες μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να έχουν, σε όφελος πάντα των παιδιών.

Δανειζόμαστε ορισμένες φωτογραφίες από την ιστοσελίδα του 26ου Δημοτικού σχολείου. 

Η Έφη Κοιλάκου


είναι 31 χρονών και ως αθλήτρια έχει αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία  με την ΑΕΚ Τρίπολης και στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ με τις ομάδες Ιωνικός Νίκαιας, Αστέρας Αγ. Δημητρίου, ΓΣ Ερμής Περάματος και Κυρίαρχοι. Έχει συμετάσχει ως στέλεχος στο Camp του Θ. Ροδόπουλου (Salonika Basketball Camp). Προπονητικά έχει εργαστεί στον Προφήτη Ηλία στο τμήμα των Νεανίδων (2012 – 2014) ως assistant coach (2014 άνοδος Α΄ κατηγορία) και φέτος ανέλαβε στον ΑΟΦ Πορφύρα ως προπονήτρια τα τμήματα Κορασίδων – Παγκορασίδων και ως συνεργάτης προπονητή στο τμήμα των Εφήβων. Επίσης έχει θητεύσει ως ομαδάρχισσα και μέλος του προπονητικού team στο Sport Village Athitaki, καθώς και στέλεχος του 2ου Porfyras Basketball Camp 2014. Έχει παρακολουθήσει παρουσιάσεις και ομιλίες από κορυφαίους προπονητές, όπως Γ. Μπαρτζώκας, L.Banchi, Β. Αγγέλου, V.Walberg.Το 2014 αποφοίτησε από τη Σχολή Προπονητών της ΓΓΑ με δίπλωμα καλαθοσφαίρισης Γ΄ κατηγορίας.

Last Updated on Thursday, 18 December 2014 18:29
 
ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ
PDF Print E-mail

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη της Διοίκησης, οι Τεχνικοί Σύμβουλοι και το προσωπικό του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ εύχονται στα αγόρια και στα κορίτσια των Ακαδημιών και των Τμημάτων Υποδομών του Ομίλου μας, στους αθλητές-τριες των Αγωνιστικών Τμημάτων ΟΛΩΝ των αθλημάτων του καθώς και στις οικογένειές τους, σε ΟΛΟΥΣ τους Πορφυριώτες, αλλά και γενικότερα σε ΟΛΟΥΣ όσοι έχουν κάνει τον αθλητισμό ...τρόπο ζωής

Καλά Χριστούγεννα

και το ΝΕΟ ΕΤΟΣ  2015

να είναι ειρηνικό, με υγεία, πρόοδο

και καλλίτερο από τα προηγούμενα.

Εφέτος επιτρέψτε μας οι γιορτινές μας ευχές να είναι ελληνοκεντρικά μελωδικές και με ένα πλατύ, πολύ πλατύ ελληνικό παραδοσιακό πνεύμα. Όπως ακριβώς αισθανόμαστε.

Dim lights Embed Embed this video on your site

Ιδιαίτερα η ιστοσελίδα του Ομίλου μας στέλνει τις εγκάρδιες ευχές της ΚΑΙ στους ξενιτεμένους και στους ναυτικούς Πορφυριώτες, που μας διαβάζουν καθημερινά αναπολώντας -όπως μας γράφουν- τη Φρεαττύδα, το Χατζηκυριάκειο και τον Άγιο Νείλο, είτε από τη μακρινή Αυστραλία και τη Βραζιλία, είτε από τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, αλλά και από την Ιαπωνία, τη Ρωσία, τον Καναδά, όλη την Ευρώπη, την Κίνα, την Ινδία, το Περού και τη Χιλή !!


Last Updated on Saturday, 10 January 2015 21:42
 Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ συμμετέχει και ΑΥΤΟΣ, όπως ΟΛΟΙ,

στα αυτονόητα !!

Η 25χρονή Ιρανο-βρετανή, GHONCHEH GHAVAMI συνελήφθη στις 30 Ιουνίου μετά από ειρηνική διαμαρτυρία ενάντια στην πολιτική του Ιράν να απαγορεύει στις γυναίκες να παρακολουθούν αθλητικά γεγονότα σε γήπεδα που υπάρχουν άντρες. Η Ghoncheh βρέθηκε έξω από το γήπεδο βόλεϊ που αγωνιζόταν η Εθνική Ιράν ενάντια στην Ιταλία με άλλες γυναίκες. Συνελήφθη κρατήθηκε αρχικά σε απομόνωση χωρίς παρουσία δικηγόρου. Την 1η Οκτωβρίου ξεκίνησε απεργία πείνας για να διαμαρτυρηθεί για την κράτησή της και τον ορισμό δικηγόρου που δεν επέλεξε η ίδια. Η ίδια ανέφερε πως κατά την απομόνωσή της υπέστη ψυχολογική πίεση από τους ανακριτές της και της είπαν «δε θα βγεις ζωντανή έξω από τη φυλακή»
Ας φωνάξουμε στο πλευρό της για την ελευθερία της, για το δικαίωμα στη ζωή όλων των καταπιεσμένων γυναικών όλου του κόσμου.
ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ GHONCHEH GHAVAMI!                                        
πηγή ESPEDA.gr

Η φωτογραφία είναι από το http://porfyrasvolley.blogspot.gr/


Last Updated on Friday, 05 December 2014 18:02
 

Μέσα σε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα ο ΑΟ ΦΑΡΟΣ ετίμησε τον επί σειρά προπονητή του Ανδρέα Πολέμη.

Στην εκδήλωση είχε προσκληθεί και ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ, στον οποίο ο Ανδρέας Πολέμης ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα και στη συνέχεια υπήρξε προπονητής του τόσο της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ όσο και της Γυναικείας.

Ο Πρόεδρος του ΠΟΡΦΥΡΑ απένειμε στον Ανδρέα τιμητική πλακέτα.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης έγινε και φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο Ομάδων με νικήτρια την Ομάδα του ΦΑΡΟΥ  75-63.

Ο αγώνας μαγνητοσκοπήθηκε με πρωτοβουλία του ΑΟ ΦΑΡΟΣ. Παρακολουθήστε τον ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΕΔΩ.


Last Updated on Sunday, 26 June 2016 21:57
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
Page 9 of 10