Home Άνδρες

O ΠΟΡΦΥΡΑΣ στα SOCIAL MEDIA (NEW)

Ανανεωμένο !!

    

           


Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ

2Βspot

2Βspot

Το νέο στέκι των

Πορφυριωτών !!

Coffee  Nuts  Drinks

Λεωφόρος Γεωργίου Α΄

Δημοτικό θέατρο Πειραιά


Αντρέας

Βήχος

MOBILE LAND ΞΥΔΟΥΣ

Χορηγός της

Ανδρικής ομάδας Μπάσκετ

MOBILE LAND

ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΔΟΥΣ

Καποδιστρίου 2

ΠΕΙΡΑΙΑ

ΡΟΔΟ

6932 367370

Davinci Gelato



Μικρολίμανο

210 413 319

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

ειδικός συνεργάτης του ΠΟΡΦΥΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ - Θ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ήβης 26-28, Φρεαττύδα

210 4536 342

6944 887823,  6944 511747

Aloum_Tent


Αρχιτεκτονικά Συστήματα

Αλουμινίου

Συστήματα Σκίασης

Αιτωλικού 107

210 4631 089

Υποστηρικτής

Γυναικείας Ομάδας Μπάσκετ

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ-GRILL "Ο ΝΙΚΗΤΑΣ"


ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ


Νικόλαος Καραγιαννίδης

Λάμπρου Σπύρου 99, Πειραιάς


άμεση εξυπηρέτηση στο

210 4511 169

ΤΕΝΤΕΣ "Ο ΜΗΝΑΣ"

Τέντες-Συστήματα σκίασης

Λεωφ. Χατζηκυριακού 105

210 4517 921



Κέντρο Ελαστικών & Ζαντών

Δ. Γιαννουλάτος

Φίλωνος 131

210 4294 586

Νέα του Μπάσκετ Ανδρών


Πυρετωδώς δουλεύει η Επιτροπή Μπάσκετ για την ενίσχυση της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ ενόψει του ανταγωνιστικού Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Μετά την απόκτηση του Χρήστου Μπαρμπαρή και του Ιάκωβου Πρέκα, αναμένονται ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες, με ονόματα που θα κάνουν αίσθηση στο μετεγγραφικό "παζάρι" και θα δώσουν πολύτιμες λύσεις στα χέρια του coach Γιάννη Παύλου.

Θυμίζουμε ότι έχουν ήδη ανανεώσει από την περυσινή ομάδα, οι Γιώργος Καλαμαράς, Μιχάλης Οικονόμου, Γιώργος Ντόκος και ο αρχηγός Χρήστος Παλτόγλου.

Εν αναμονή  εξελίξεων! 

 

Στη γραμμή των ψηλών και το δεύτερο μετεγγραφικό "κτύπημα" για τον ΠΟΡΦΥΡΑ, ενόψει του μαραθωνίου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας!

Ο 23άχρονος Ιάκωβος Πρέκας, με ύψος 2.05 εκατοστά θα ενισχύσει την "αεροπορία" των Μελανέρυθρων, δίνοντας μία ακόμη λύση στον coach Γιάννη Παύλο.

Ο γεννημένος το 1993 νέος αθλητής του Ομίλου, καλύπτει τις θέσεις 4 και 5 και την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν με την φανέλα του Φιλαθλητικού στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας.

Το Δ.Σ. και όλοι οι φίλοι του ΠΟΡΦΥΡΑ, καλωσορίζουν τον Ιάκωβο στη Φρεαττύδα και του εύχονται μια πετυχημένη πορεία στον Όμιλο, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

 


Last Updated on Tuesday, 28 June 2016 21:45
 
Μπράβο στον Γιώργο Παπαγιάννη!
PDF Print E-mail

Ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ συγχαίρει το Γιώργο Παπαγιάννη για την επιλογή του στην 13η θέση του NBA draft από τους Sacramento Kings, την υψηλότερη θέση που έχει ποτέ επιλεχθεί Έλληνας αθλητής μπάσκετ!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μας τίμησε φέτος με την παρουσία του στον αγιασμό του Ομίλου για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 (μαζί με τον Βασίλη Μουράτο).

Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά και να εντυπωσιαστούμε από ένα σεμνό αθλητή πρότυπο, πολύ ωριμότερο από τα 18 χρόνια του, που άγγιξε τους μικρούς αθλητές μας με το μεστό και ενθαρρυντικό λόγο του, αλλά και την υπομονή του, έχοντας χρόνο για μια φωτογραφία και δύο λόγια με όλους.

Του ευχόμαστε μία μεγάλη αθλητική καριέρα, χωρίς ατυχίες, τόσο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, όσο και με τα γαλανόλευκα της "Επίσημης Αγαπημένης".

Πολλά συγχαρητήρια και ευχές και στον ευτυχισμένο πατέρα Κανέλλο Παπαγιάννη, παλιό αθλητή του μπάσκετ και πάρα πολλές φορές στην απέναντι πλευρά του παρκέ από τον ΠΟΡΦΥΡΑ.

Οι παλαιότεροι έχουν χαραγμένη στην μνήμη τους, μία σκηνή στο κλειστό των Καμινίων, όπου ο Κανέλλος Παπαγιάννης μετέφερε στην τεράστια αγκαλιά του, σαν παιδί του, τραυματισμένο αθλητή του ΠΟΡΦΥΡΑ, σημερινό μέλος του Δ.Σ. Πάνω από όλα του ευχόμαστε μόνο υγεία για το Γιώργο. Συμφωνούμε μαζί του ότι ο Γιώργος θα αποδειχθεί ο Νο 1 Ευρωπαίος αυτού του draft.

Περιμένουμε με ανυπομονησία την διάσημη εκπομπή του ομογενή sportscaster Tas Melas, THE STARTERS, όταν αγωνιστούν οι Sacramento Kings με τους Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούμπο!

 




 


Last Updated on Monday, 27 June 2016 11:44
 


Έγινε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, η κλήρωση των ομίλων του Νότου, του επερχόμενου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας .

Ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ κλήρωθηκε στον 1ο Όμιλο. Η σύνθεση του Ομίλου έχει ως εξής:

1ος Όμιλος Νότου

Α.Ο. Ακράτας

ΚΑΟΚ

ΑΓΣ Κεραυνός Αιγίου

Α.Ο. Γλαύκος

Α.Ο. Αχαγιά ’82

Α.Ο. Ερμιονίδας

Σ.Κ. Καλαμάτα

Γ.Σ. Δάφνη Δαφνίου

Α.Ο. Τρίτων

Α.Ο. Άρης Πετρούπολης

Α.Ο. Πορφύρας

ΚΑΠ

Α.Ο. Ίκαρος Ν. Σμύρνης

Α.Ε. Ικάρου Καλλιθέας

Α.Ο. Ένωση Ιλίου


Η σύνθεση και του 2ου Ομίλου:


2ος Όμιλος Νότου

ΑΣΚ Ιπποκράτης

Ε.Σ. Κάδμος

Πανναξιακός ΑΟΝ

Γ.Σ. Έσπερος Λαμίας

Ακαδημία Καλ. Ρεθύμνου

Α.Σ. Λοκρός Αταλάντης

1ος Ειδικού Πρωταθλήματος Ανόδου

ΟΦΗ

Γ.Σ. Προμηθέας Χαλανδρίου

Άρης Νίκαιας ΓΝΟ

Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου

Α.Ε. Πεντέλης

Α.Σ. Διαγόρας Δρυοπιδέων

Πόλις Α.Σ. Καλλιθέας


Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Last Updated on Thursday, 23 June 2016 18:28
 

Μετά από συντονισμένες κινήσεις της Επιτροπής Μπάσκετ, ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ συμφώνησε με τον ύψους 2.07 εκατοστών σέντερ Χρήστο Μπαρμπαρή, (γεν. 1981), για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με την πρώτη αυτή μεταγραφική κίνηση, ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ καλύπτει τη νευραλγική θέση του σέντερ, δίνοντας μια πολύτιμη λύση στα χέρια του coach Γιάννη Παύλου, ενόψει της προσπάθειας για διάκριση στην Γ' Εθνική Κατηγορία.

Ο Χρήστος Μπαρμπαρής τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία με τα χρώματα του ΑΟ Πεύκης, συμμετέχοντας στα Πρωταθλήματα τόσο της Α' ΕΣΚΑ όσο και της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.


Last Updated on Friday, 10 June 2016 09:09
 

Συνεχίζονται με αμείωτο οι κινήσεις της Διοίκησης και του coach Παύλου, για την στελέχωση την Ανδρικής ομάδας του ΠΟΡΦΥΡΑ ενόψει της συμμετοχής στην Γ' Εθνική Κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Τελευταία επιτυχία η ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο guard Γιώργο Ντόκο.

Το Δ.Σ. του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ και ο Πρόεδρος Κ.Τσιριγωτάκης σου εύχονται καλή αθλητική χρονιά Γιώργο!



Last Updated on Saturday, 28 May 2016 20:06
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>
Page 48 of 52
xnxx xnxxx xnxx xnxx