Home Βόλλεϋ Γυναικών

O ΠΟΡΦΥΡΑΣ στα SOCIAL MEDIA (NEW)

Ανανεωμένο !!

    

           


Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ

2Βspot

2Βspot

Το νέο στέκι των

Πορφυριωτών !!

Coffee  Nuts  Drinks

Λεωφόρος Γεωργίου Α΄

Δημοτικό θέατρο Πειραιά


Αντρέας

Βήχος

MOBILE LAND ΞΥΔΟΥΣ

Χορηγός της

Ανδρικής ομάδας Μπάσκετ

MOBILE LAND

ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΔΟΥΣ

Καποδιστρίου 2

ΠΕΙΡΑΙΑ

ΡΟΔΟ

6932 367370

Davinci Gelato



Μικρολίμανο

210 413 319

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

ειδικός συνεργάτης του ΠΟΡΦΥΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ - Θ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ήβης 26-28, Φρεαττύδα

210 4536 342

6944 887823,  6944 511747

Aloum_Tent


Αρχιτεκτονικά Συστήματα

Αλουμινίου

Συστήματα Σκίασης

Αιτωλικού 107

210 4631 089

Υποστηρικτής

Γυναικείας Ομάδας Μπάσκετ

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ-GRILL "Ο ΝΙΚΗΤΑΣ"


ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ


Νικόλαος Καραγιαννίδης

Λάμπρου Σπύρου 99, Πειραιάς


άμεση εξυπηρέτηση στο

210 4511 169

ΤΕΝΤΕΣ "Ο ΜΗΝΑΣ"

Τέντες-Συστήματα σκίασης

Λεωφ. Χατζηκυριακού 105

210 4517 921



Κέντρο Ελαστικών & Ζαντών

Δ. Γιαννουλάτος

Φίλωνος 131

210 4294 586

Βόλεϊ Γυναικών



Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ, παρά τις απουσίες των Γιαννέλου, Νικολάκη,

Γκούρα, Ευαγγέλου, Αφεντάκη, Α.Σακιζλή και

του προπονητή Βασίλη Πανδή,

κατάφερε και στα τρία σετ να δυσκολέψει τον Α.Ο. ΘΗΡΑΣ, ενώ

είχε στο τρίτο σετ και τρεις ευκαιρίες για να μειώσει σε 2-1 σετ,

τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκε.

Από τον Α.Ο. Θήρας οι Αμερικανίδες Ντάλκε και Γουάλας είχαν

από 14 και 13 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τον ΠΟΡΦΥΡΑ

ξεχώρισε η Ροντρίγκες με 16 και η Ποντικάκη

με 10 και 6 άσσους.


Πόπη Καλλή (Α.Ο.Φ. Πορφύρας): «Τα κορίτσια έπαιξαν

πολύ καλά. Αν είχαμε δώσει μεγαλύτερη προσοχή

στο τρίτο σετ, τότε θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα σετ,

ως επιβράβευση όλης αυτής της προσπάθειας που έχουμε

κάνει το τελευταίο διάστημα. Είμαστε ευχαριστημένοι από

την προσπάθεια των κοριτσιών.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σαντορίνης

για την πρόκριση».

source : volleyball.gr


Last Updated on Sunday, 04 April 2021 08:22
 



Ο Α.Ο. Θήρας με τις Κέντρα Ντάλκε, Κωνσταντίνα Βλαχάκη προηγήθηκε με 2-0 σετ, με τον ΠΟΡΦΥΡΑ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο τρίτο για να μειώσει και να οδηγήσει το παιχνίδι στο τέταρτο σετ. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πειραιά βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 21-17 και 22-18, όμως τα σερβίς της Κωνσταντίνας Βλαχάκη οδήγησαν σε σερί 6-0 για τον Α.Ο. Θήρας (24-22). Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ ισοφάρισε σε 24-24, πέρασε μπροστά στο σκορ δύο φορές (25-24, 26-25), όμως με μία επίθεση της Ντάλκε και άσσο της Σάντος ο Α.Ο. Θήρας διαμορφώθηκε το τελικό 28-26.

Για τον Πορφύρα απουσίασαν οι Ειρήνη Νικολάκη, Χρύσα Γιαννέλου, ενώ τη θέση του Βασίλη Πανδή ως πρώτου προπονητή πήρε η άμεση βοηθός του Πόπη Καλλή. Κορυφαία για την ομάδα του Πειραιά η Βραζιλιάνα διαγώνια Ταϊάνα Ροντρίγκες με 20 πόντους.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης βραβεύτηκε η MVP της 4ης αγωνιστικής Ταϊάνα Ροντρίγκες. Τη βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της Δημοτικής ραδιοφωνίας Πειραιά και Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου του Μαιευτηρίου ΡΕΑ Αλέξανδρος Τζεφεράκος.

Πόπη Καλλή (Α.Ο.Φ. Πορφύρας): «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε βάσει των συνθηκών και των προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε αυτές τις ημέρες. Θα μπορούσαμε να παίξουμε λίγο καλύτερα, ειδικά στο σερβίς αλλά δεν μας βγήκε. Θα προσπαθήσουμε στον επαναληπτικό να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο βελτιωμένοι με πρωταρχικό στόχο να μην μας τραυματιστεί καμία αθλήτρια. Από εκεί και πέρα θέλω να πω περαστικά σε όλες τις αθλήτριες και τον προπονητή κ. Πανδή και σύντομα να είμαστε πάλι όλοι μαζί. Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Θήρας για τη νίκη του».

source : volleyball.gr


Dim lights Embed Embed this video on your site


Εξαιρετικό βίντεο για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του

Πορφύρα, από το Κανάλι 1 του Πειραιά

( με την ...όποια τηλεοπτική εμπειρία έχω,

αυτή η δουλειά είναι του υψηλότερου επιπέδου

στην Ελλάδα, σε λήψη, μοντάζ, σπικάζ ).

Πέντε λεπτά να τα πιείς στο ποτήρι...

Νίκος Δελαγραμμάτικας



Last Updated on Thursday, 01 April 2021 22:16
 


source : http://porfyrasvolley.blogspot.com/

Οταν δίνεις πιο πολλά από όσα μπορείς σε ένα χώρο που αγαπάς πολύ, συγκινείσαι μόλις έρχεται μία ηθική επιβράβευση για την ενεργό παρουσία σου στο βόλεϊ, στα κοινά...

Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στην Ενωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής ( ΕΣΠΕΔΑ ), ο Αντιπρόεδρος του Πορφύρα Νίκος Δελαγραμμάτικας εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης για το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς ψηφίσθηκε από 27 από τα 33 σωματεία που μετείχαν στη διαδικασία.

Το 2012, ο Αντιπρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης της ΕΣΠΕΔΑ, είχε πάλι βγεί πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές και επανεξελέγη το 2016, ωστόσο, αυτή την φορά η αναγνώριση στο πρόσωπο του είναι ακόμα σημαντικότερη και η αποδοχή κοινή και άκρως τιμητική, έστω και αν για πρώτη φορά, ήταν δύο οι υποψήφιοι Πρόεδροι και μοιραία υπήρξε διασπορά ψήφων.

Το σχόλιο του Νίκου Δελαγραμμάτικα : '' Αυτή η πρωτιά είναι από τις πιο τιμητικές στη ζωή μου και μία αναγνώριση για την δουλειά όχι μόνο για τον Πορφύρα, μα για όλη την ΕΣΠΕΔΑ και το βόλεϊ εδώ και πολλά χρόνια. Είναι μία επιβράβευση αρχών και αξιών. Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους...Δέσμευση μου ήταν και παραμένει ότι προέχει η ενότητα και η πρόοδος της ΕΣΠΕΔΑ και αυτές  θα συνεχίσω να υπηρετώ. Ελπίζω να συναντιόμαστε, σύντομα, πάλι στα γήπεδα και να αναπνέουμε δίχως μάσκες. Ο Πορφύρας είναι 6 χρόνια στην Α1, έπαιξε στην Ευρώπη, αλλά, εάν δεν υπήρχε η ΕΣΠΕΔΑ, δεν θα είχε σημασία η ύπαρξη του στο βόλεϊ. Πάνω από όλα είναι τα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ και οι υποδομές, τα παιδάκια. Αυτά μένουν. Τα άλλα είναι εφήμερα και για την βιτρίνα. Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο Νεκτάριο Χαλβατζή, που επικράτησε με 18-15 του απερχόμενου Προέδρου Γιώργου Κογκαλίδη, στον οποίο επίσης πρέπουν ευχαριστίες για την προσφορά του ''.





Last Updated on Thursday, 25 March 2021 00:17
 
VolleyLaegue Γυναικών : ΠΑΟΚ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 3-0
PDF Print E-mail



ΠΑΟΚ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 3-0

(25-14, 25-17, 25-16)


Ο Πορφύρας που για άλλο ένα παιχνίδι αγωνίστηκε με τρεις αθλήτριες που προέρχονται από την ακαδημία του (Εβελίνα Θαλασσινού, Νίκη Σταματίου και Πετρίνα Μπουτσελάκου), παρέμεινε στους 4 βαθμούς και στην 5η θέση.

Από τον Πορφύρα, η Ταϊάνα Ροντρίγκες είχε 13 πόντους και η Μαρία Θεοδωρακέα 7.

Βασίλης Πανδής (Α.Ο.Φ. Πορφύρας): «Ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι από τα μεγάλα φαβορί για το πρωτάθλημα. Είχαμε σχεδιάσει κάποια πράγματα, κάποια τα είδαμε στο γήπεδο αλλά αυτό δεν γίνεται σε όλο το παιχνίδι, καθώς η πίεση του αντιπάλου από το σερβίς και την επίθεση ήταν μεγάλη. Η αποχή που είχαμε ήταν μεγάλη και κληθήκαμε να παίξουμε χωρίς φιλικά. Τα έχουμε πάει αρκετά καλά αλλά είναι φυσιολογικό να μην έχουμε σταθερή απόδοση. Για εμάς είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι είχαμε την αρχική μας επτάδα τρία παιδιά από την ακαδημία μας. Θεωρώ πως αυτός είναι ο σωστός ο δρόμος και ευελπιστούμε και οι υπόλοιπες ομάδες να το ακολουθήσουν».



Last Updated on Sunday, 21 February 2021 09:27
 
VolleyLaegue Γυναικών : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 3-0
PDF Print E-mail



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 3-0

  • (25 - 20
  •  
  • ,
  • 25 - 9
  • ,
  • 25 - 21)

Στο ξεκίνημα του αγώνα, τέθηκε εκτός η φορμαρισμένη κεντρική του Πορφύρα Αναστασία Ποντικάκη, που στραβοπάτησε και σύμφωνα με την πρώτη ιατρική εκτίμηση έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Η Χανιώτισα αθλήτρια θα υποβληθεί σε εξετάσεις το πρωί της Πέμπτης ώστε να υπάρξει πλήρης εικόνα για τον τραυματισμό της και ανάλογα να ακολουθήσει σχετικό πρόγραμμα.

Επόμενο παιχνίδι του Πορφύρα, το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός με την εμπειρία του επέβαλε τον ρυθμό του από την αρχή του αγώνα και με διψήφιες τις Σία Τοτσίδου (16π.), Νάσια Φακοπουλίδου (12π.) έφθασε στο τρίποντο.

Ο Πορφύρας παρά την απουσία της Αναστασίας Ποντικάκη πάλεψε το παιχνίδι, με τη Βραζιλιάνα Ταϊάνα Ροντρίγκες να έχει 11 πόντους. Στα ευχάριστα για τον Πορφύρα η επιστροφή στη δράση για την αρχηγό του Εβελίνα Θαλασσινού, η οποία πέτυχε και 8 πόντους.

Βασίλης Πανδής (Α.Ο.Φ. Πορφύρας): «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας στην έδρα του Ολυμπιακού. Με όποια σύνθεση κι αν αγωνίζεται ο αντίπαλος μας παραμένει πάντα πάρα πολύ ισχυρός. Στο πρώτο και στο τρίτο σετ ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί και τα χάσαμε στο τέλος, εκεί που χρειάζεται εμπειρία και καθαρό μυαλό. Στην παρούσα φάση με ελλιπή προετοιμασία και δίχως φιλικά το ζητούμενο είναι πρώτα η υγεία των αθλητριών και μετά η σταθεροποίηση της απόδοσής μας. Με την ευκαιρία να ευχηθούμε περαστικά στην αθλήτρια μας Αναστασία Ποντικάκη, στην Ιλιονη Κελεσίδη που έχει περάσει και από την ομάδα μας για δυο χρόνια, αλλά και σε όλα τα κορίτσια του πρωταθλήματος που έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς».



Last Updated on Thursday, 18 February 2021 14:59
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>
Page 15 of 42
xnxx xnxxx xnxx xnxx