Home ΝΕΑ Πιτσικάλης - Γιαννόπουλος - Δοντάς - Κοιλάκου - Κωνσταντίνου : οι προπονητές των Υποδομών του ΠΟΡΦΥΡΑ (photos)

O ΠΟΡΦΥΡΑΣ στα SOCIAL MEDIA (NEW)

Ανανεωμένο !!

    

           


Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ

2Βspot

2Βspot

Το νέο στέκι των

Πορφυριωτών !!

Coffee  Nuts  Drinks

Λεωφόρος Γεωργίου Α΄

Δημοτικό θέατρο Πειραιά


Αντρέας

Βήχος

MOBILE LAND ΞΥΔΟΥΣ

Χορηγός της

Ανδρικής ομάδας Μπάσκετ

MOBILE LAND

ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΔΟΥΣ

Καποδιστρίου 2

ΠΕΙΡΑΙΑ

ΡΟΔΟ

6932 367370

Davinci Gelato



Μικρολίμανο

210 413 319

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

ειδικός συνεργάτης του ΠΟΡΦΥΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ - Θ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ήβης 26-28, Φρεαττύδα

210 4536 342

6944 887823,  6944 511747

Aloum_Tent


Αρχιτεκτονικά Συστήματα

Αλουμινίου

Συστήματα Σκίασης

Αιτωλικού 107

210 4631 089

Υποστηρικτής

Γυναικείας Ομάδας Μπάσκετ

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ-GRILL "Ο ΝΙΚΗΤΑΣ"


ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ


Νικόλαος Καραγιαννίδης

Λάμπρου Σπύρου 99, Πειραιάς


άμεση εξυπηρέτηση στο

210 4511 169

ΤΕΝΤΕΣ "Ο ΜΗΝΑΣ"

Τέντες-Συστήματα σκίασης

Λεωφ. Χατζηκυριακού 105

210 4517 921



Κέντρο Ελαστικών & Ζαντών

Δ. Γιαννουλάτος

Φίλωνος 131

210 4294 586


Ο Βασίλης Πιτσικάλης



Ο Γιώργος Γιαννόπουλος

     










είναι προπονητής με εμπειρία, σε επίπεδο ακαδημιών αλλά και γυναικείων (κυπελλούχος ΕΣΚΑΝΑ 2008 με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ) και ανδρικών ομάδων, είτε ως βοηθός προπονητή, είτε ως πρώτος προπονητής.

Είναι απόφοιτος των σχολών προπονητών της ΓΓΑ,  με δίπλωμα προπονητή καλαθοσφαίρισης Α΄ κατηγορίας και έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων από κορυφαίους προπονητές και ομιλητές (Zelimir Obradobic – Gregg Popovich – Larry Brown –Θ. Ροδόπουλος -  Del Harris – Ι. Ιωαννίδης –Aito Reneses  – Νίκος Σταυρόπουλος – Mario Vlasone – Jose Maria Izquierdo – Βαγγέλης Αγγέλου – Mario Fioretti – Pat Sullivan – Neven Spahija – Eric Mussellman – Mike Dunlap – Oktay Mahmuti).

Έχει συμμετάσχει σε επιμορφωτικά ταξίδια, 2013  CSP Limoges Pro A, Head Coach Π. Γιαννάκης και 2014 Anadolu Efes Tbl Head Coach Β. Αγγέλου.

Αποτελεί μέλος του προπονητικού team της ακαδημίας του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ από το 2009, έχει υπηρετήσει από όλα τα τμήματα του Ομίλου  και σήμερα είναι προπονητής της Παιδικής ομάδας μας. Έχει αναδείξει αθλητές που συμμετείχαν και συμμετέχουν στην ανδρική ομάδα.

Ο Γεώργιος Γιαννόπουλος έχει εργαστεί και σε άλλες ακαδημίες μπάσκετ με επιτυχία στο έργο του, όπως στον Ίκαρο Καλλιθέας, την ΑΕΠΑΠ, τον Σπόρτιγκ και τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Το βιογραφικό του Γ. Γιαννόπουλου περιλαμβάνει επίσης τη θέση του υπεύθυνου προγράμματος σε διοργανώσεις camp του Άρη Σύρου, του ΑΟΦ Πορφύρα και συμμετοχή στο προπονητικό team του Salonica Basketball Camp την τριετία 2009 - 2011.


Ο Παναγιώτης Δοντάς



 

Η Έφη Κοιλάκου


είναι 31 χρονών και ως αθλήτρια έχει αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία  με την ΑΕΚ Τρίπολης και στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ με τις ομάδες Ιωνικός Νίκαιας, Αστέρας Αγ. Δημητρίου, ΓΣ Ερμής Περάματος και Κυρίαρχοι. Έχει συμετάσχει ως στέλεχος στο Camp του Θ. Ροδόπουλου (Salonika Basketball Camp). Προπονητικά έχει εργαστεί στον Προφήτη Ηλία στο τμήμα των Νεανίδων (2012 – 2014) ως assistant coach (2014 άνοδος Α΄ κατηγορία) και φέτος ανέλαβε στον ΑΟΦ Πορφύρα ως προπονήτρια τα τμήματα Κορασίδων – Παγκορασίδων και ως συνεργάτης προπονητή στο τμήμα των Εφήβων. Επίσης έχει θητεύσει ως ομαδάρχισσα και μέλος του προπονητικού team στο Sport Village Athitaki, καθώς και στέλεχος του 2ου Porfyras Basketball Camp 2014. Έχει παρακολουθήσει παρουσιάσεις και ομιλίες από κορυφαίους προπονητές, όπως Γ. Μπαρτζώκας, L.Banchi, Β. Αγγέλου, V.Walberg.Το 2014 αποφοίτησε από τη Σχολή Προπονητών της ΓΓΑ με δίπλωμα καλαθοσφαίρισης  Γ΄ κατηγορίας.


Ο Κώστας Κωνσταντίνου 


είναι 20 χρόνων. Ώς αθλητής έχει περάσει από όλα τα τμήματα υποδομών το ΑΟΦ ΠOΡΦΥΡΑ, καθώς και από τις αντίστοιχες αγωνιστικές ομάδες. Ασχολείται με την προπονητική 3 χρόνια. Ξεκίνησε από συνεργάτης στις υποδομές του Ομίλου και σήμερα είναι προπονητής juniors και συνεργάτης προπονητή στην παιδική ομάδα.


Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ και οι Πορφυριώτες γενικότερα ευχαριστούν θερμά τους πέντε προπονητές των Ακαδημιών και των υποδομών του Μπάσκετ του Ομίλου, για το ήθος, την φιλοπονία και τον τρόπο προσέγγισής τους σε ένα τόσο ευαίσθητο χώρο, όπως αυτός των παιδιών που διάλεξαν το μπάσκετ για να αθλούνται.

Last Updated on Saturday, 12 September 2015 17:05
 
xnxx xnxxx xnxx xnxx